Söndag

Igår kväll blev det volleyboll med sköna personer spenderade sedan min sista natt tillsammans med johan hemma hos min faster där vi bott en vecka nu. Idag blev det dop och min kära syster blev gudmor, super fint! Åker dessutom till Norrland idag runt 9 och är framme 4 i natt, kuuul. Nejnej tänkte bara uppdatera lite, hörs sen Puuss!

fredag

Hej på er! Blev sol & träning för hela slanten idag, sedan blev det grillning med familjen och för någon timme sedan hämtade Mio & Christoffer upp mig och syster, vi drog in till stan och mös. Är så himla trött just nu så blir nog bums i sängen snart. Puss

love


17/7

Vart stan och bio idag, super trevligt. Ligger i sängen nu och laddar upp bilder från kamran till datorn, har förövrigt inte gjort någontin speciellt jag kan komma på. Hörs!


Fredag

Godagens! Sommarlovet rullar på men inge vidare väder tyvärr. Idag har jag hunnit klippa mig och röjjt lite i rummet, skulle till stan med Anna & Sandra men orkade inte det tillslut. Har mått lite halvdåligt de senaste dagarna och har legat med feber, inge kul. Blir ialla fall god middag hos Johan om ett tag, så åker iväg och träffar honom snart och ska samtidigt försöka få in lite bilder på fb. Vi hörs senare Puss!


Slumpad bild. Riktigt gammal bild :)

HH

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam
Och alla vill väl ha dig nu dom har ju väntat på det här
 
Jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Home

Hemma efter 4-5 dagar hos Johans farmor&farfar. Har varit rätt skönt men jag blev förkyld och då är det ju alltid skönast att vara hemma. Träffade min älsade kusin idag för en lunch också, vi åt grekiskt och gick en prommenad vid sjön sedan åkte vi hem till henne och mös sedan åkte jag tillbax till Johan och dom sedan hem. Så nu är jag äntligen hemma, vet inte riktigt vad som händer i veckan, ska försöka träffaa Angelica & Malin sedan får vi se. Puss!

Wehooo

Hej på er, tänkte uppdatera bloggen lite eftersom folket tjatar på mig, men har sagt det förr och säger det igen min dator är paj så har min gamla lilla skit dator som knapt fungerar. Menmen, har hängt i Alby när det varit fint väder med massa vänner, i måndags drog jag till Stadion för att kolla på fotboll med Bengan, i går drog vi alla tjejer till Skansen och mös med picknik och grejer, var faktist super trevligt. Vi trodde vi skulle få jätte bra platser eftersom vi var där så tidigt men vi hamnade längst bak haha. Jag har nyss kommit hem från Bengan, åt middag där och kollade sen på Sverige-Usa med Malin Anna & Bengan sedan satte dem på en film men jag drog hem för att packa lite för i morgon drar jag till min pojkvän som är i Gnesta hos sin Farmor&farfar. Hopppas på att kunna skriva några inlägg på Johans dator sen då. Vi hörs Puss!!!!!!


Jag & Malin för 2 sommrar sen.

RSS 2.0