åker i morgon

Imorgon åker vi som sagt till Nyköping och myser! Älskar att vara där, älskar min familj där nere, borde verkligen träffa dem mer. Förra gången jag åkte dit firade vi min kusin Elin och hade mysigt & gågen innan den åkte jag dit med mina fina tjejor och myste gärnet, pratade bara en massa tjejsaker .. Kommer ni ihåg våra samtal i tunnan?! Hahahahah shieat, och nu åker jag dit med Johan också, somsagt min släkt är speciell men jag hoppas Johan kommer gilla dom lika mycket som jag gör hehe! Vi kommer hem på lördag och sen på måndag åker Johan till sälen eller nått liknande, Puss



När vi var i nyköping


Hopp&dunk&fucking fruset

Hej på er, är dödstrött efter denna hemska dag. Hehe nej så hemsk var den inte, vann ju fan för bästa utklädnad! Och kom endå till fiinal i vollebollen, så hemskt har det nog inte varit! Haft rätt kul faktist, jaja har nyss duschat bort all röd färg och städat rummet lite, ska börja packa inför i morgon och sen ikväll kommer bebisen hit. Skriver senare och kort kommer också upp senare, Puss!



Only Winners


hahahahaha

Now im a devil!!!


Nu grattar vi alla dessa fina tjejer!




lallaa

Hej på er, ligger i sängen och kollar balklänningar & lyssnar på musik. Har inte alls orkat städa eller nått, har hjälpt syster med byggkläder och så, ska sätta på någon film eller nått nu. Är hur pigg som helst nu så kommer inte kunna sova på ett tag, vi hörs väl i morogn. Puss

Mindre än 2 månader kvar.


Denna vecka & förra veckans shopping


En grå kortarmad med spetsetaljer. Likadan som den rosa

En bikini mycket finare på och mycket finare färg irl


Helt vanliga skor



Nya handbolls skor. Mina gamla älsklingar





Två par glasögon



En kavaj.
Sen lite små saker, borttagningssmink och så. :)


Sleeping

Hej på er, lilla jag somnade efter förra inlägget och sov i 3 timmar helt off. Har precis ätit vill ut och springa men min syster vill inte! Så tänkte städa lite, ett måste men så jävla tråkigt och känns som att jag gör det hela tiden, aja i morgon är det Josefin Bengtssons dag + Therese porsklints & på torsdag är det Filles dag! Grattis på er redan nu! Puss


Devil

Just nu provar jar allt inför i morgon.
Kan bli riktigt bra ;)


Onödig dag

Hej på er, sitter i skolan just nu med Vanessa. Har hafr matte nationella som gick bra, har engelska om ett tag också. Gör ingenting annat i skolan förtillfälle. Vi hör sen . Puss

Josefin Bengan Bengtsson

Är en helt fantastisk människa som funnits i mitt liv ett bra tag nu och på onsdag fyller hon 16 hela år. Tiden bara går och jag hoppas vi tjejer ska fortsätta umgås lika bra som vi gör ett jäkla bra tag till och att vi verkligen fixar våran sommarlista och fortsätter ha så jäkla kul som vi alltid har! Det är tack vare min Josefin som jag träffat alla er, det är tack vare Josefin jag började spela handboll och det är därifrån jag lärt känna er. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, en jäkla massa tårar, en jäkla massa skratt, en jäkla massa sjuka grejer, en jäkla massa hemska saker, men självklart en jävla massa roliga saker! Kan nog sitta i timmar och berätta om våra minnen genom åren! Tack för allt Josefin, du förtjänar den bästa födelsedagen och ett underbart liv. Vi alla älskar dig och ställer upp i vått & tort, och tror jag talar för alla oss tjejer när jag säger det.



Vi har haft så kul genom åren!


PLanering

Tisdag- Matte/engelska nationella sen kanske träning
Onsdag- Studs&fruset sen förmodligen Johan
Torsdag- Hela familjen + Johan åker till Nyköping
Fredag- Är i Nyköping och myser, (& hoppas Johan inte dör för mkt)
Lördag-  Hemgång och på kvällen lite bus
Söndag - Ingen aning än


Jag & Hamups nyss. Hahha


Får gåshud & tårar!

Denna fina låt ger mig gåshud och tårar, låten spelades på Tårtans begravnign och Ted valde den.Vet inte om det är det som gör den så speciell, förstår verkligen hur han känner det..  Viktor visade den för mig för några dagar sen och det har blivit lite som en favorit låt, lyssna på texten så förstår ni. Vila i frid ♥


nationella & utverklingsamtal

Hej på er, dagen i skolan var helt onödig och jag mådde inge bra alls fast Emil gjorde min dag bra endå haha, ialla fall hade Svenska nationella muntliga också, och det gick bra och fick veta att jag har klarat alla nationella fan vilken lättnad det va! Men efter skolan hade jag utveklingsamtal och det gick finfint! Köpte också ansiktsfärg till på onsdag och så, nu fattas bara röd tröja och byxor. Få fixas i morgon, Aja Johan kom efter det, skulle hämta lite saker han glömt men stannade kvar ett tag endå, nu ska jag hoppa in i ett bad. Puss!


Skoola

Sitter i skolan helt död. Dom två dagarna som är kvar har vi fått göra egna scheman men inga lärare är typ här så det blir data ett tag till! Har Svenska nationella idag och matte+engelska i morgon. Nu ska jag sova ett tag hehe, puss !


poppis man blev på en lördag?!


Söndag

Hej på er, nej jag är inte död men jag sitter inte vid datan hela tiden som vissa andra gör. (därhar ni en anledning till dålig uppdatering som många gnällar på) Haha nej ska inte vara sån. Men aja i fredags var vi ju hos Anna och mös några tjejer och senare iväg på en fest. Igår lördag så hann jag med en jäkla massa saker! Först städade jag rummet,bytte lakan och allt sånt, sedan åkte jag med hela familjen till Sickla köpte ett par saker, lovar att orka ta kort på allt någon dag och visa. Men ialla fall efter det ååkte vi och hämtade Johan vi hade skattjakt haha och lite så, senare på kvällen kom Anna & Simon hit. Vi körde massa spel och sånt dära, as mysigt faktist! Johan sov ju såklart här och nu idag fick vi gå upp tidigt för jag hade min sista match med laget och Johan spelade matchen efter, vi båda vann så vi gick hem efter matchen somnade ett tag sen kom mamsen in med kebabtallrik till oss i sängen haha, sen kollade vi lite film och så. Han gick precis och jag är trött ska fixa årdning lite och så innan jag stänger av datorn. Puss och godnatt till alla er som orkat läsa.



Bild från i fredags


Tack för igår

Hej på er, min gårdag var ritkigt bra. Hade verkligen roligt, var länge sen jag umgicks med tjejerna och jag garvade hela tiden, har verkligen saknat dom. Det var inte alla tjejer som beräknat men några var vi allt. Kvällen började här med Karin vi fixade oss och allt sånt sen mötte vi tjejerna i centrum köpte mat och efterätt och allt sånt som vi gläömde äta haha, aja vi åkte hem till Anna gjorde mat spelade spel skratta och myste lite. Sen gick vi till någon "fest" och kvällen sluta endå rätt tidigt för mig men en mysig promenad med Clara & Anna medans  några andra drog hem till Nessi, Några bilder kanske kommer komma in senare. Puss   


tomorrow

I morogon blir det säkert inte så mycket uppdatering har mycket att göra, på eftermiddagen och hela kvällen ska jag umgås med alla mina fina tjejer och det ska verkligen bli super mysigt eftersom det var ett tag sen! Vi hörs i morgon Puss!!


Nästan alla fina tjejerna!


bara för att... vi älskar henne


Im dead...

Eller nej inte så död som jag borde vara endå.. Men ja träningen var mer tråkig än rolig, och väldigt mycket fyyys (ungefär varenda minut av träningen ) så är lite död endå. Men några plus fanns alltid såklart, fick träffa alla gamla godingar och de nya 95orna var super gulliga, varför har ingen berättat om dom? Haha snackade nog mer med dom än 94orna menmen har precis tagit mig ett bad rakat benen och allt sånt där, ska snart smörja in och hålla på. Skriver ett inlägg lite senare. Puss på rumpen!


Godmorgon

Vaknade nyss, gick alltså inte till skolan idag pågrund av att min mage inte gett mig en enda sömnig timme inatt! Så både mamma och jag tyckte att jag skulle vara hemma, om magen blir bättre under dagen tränar jag nog, måste börja träna seriöst! Vi hörs Puss!

Måste börja träna så jag kan visa mig i bikini 2010...


onsdag

Hej på er! Dagen i dag har varit riktigt chill, först nationella musik so och "idrott" och efter skolan åkte jag och köpte lite små saker med mamma och när jag kom hem var min bebis redan här, han gick nyss ialla fall och jag ska snart sätta på en film och slöa. I morgon kanske jag tänkte träna med the serios team men vi får se hur min mage mår! Puss

äntligen hemma

Kom precis hem från visningen, usch mitt huvud sprängs snart i tusen bitar och min magverk gör absolut ingenting bättre! Men visningen gick bra ialla fall, först trodde vi inte att det skulle gå så bra med så lite folk men vi sålde en jäkla massa. Ska snart sova om jag kan, är super trött. Godnatt!


tisdag

Hej på er! Vi hade halvstudie dag idag så jag slutatde runt halv 2, jätte skönt! Har endast haft några få lektioner. Satte in p-staven i morse också, gick helt okej med lite små pyssel blev det! Får inte röra  eller svettas på armen idag så blir tyvärr ingen träning för mig men ska hjälpa mamma att jobba lite hade jag tänkt, är super trött så tar mig nog en lite tupp lur nu. Puss !


Måste ha på bandaget i två dagar och plåstret en vecka om det håller sig kvar.


Ni ser den smala biten längst fram, ja den stack hon in och grävde med eftersom staven inte ville komma in, så det gjorde ont på mig, eller ondare än det skulle va om den kom ut direkt. Men jag är lättad över att den är inne nu.


Godmorgon

Tisdag, mår illa men vet inte om jag är nervös eller att det är någonting annat menmen ska snart dra mig iväg och kommer få sitta där i ungefär 2 timmar så missar lite skola idag. Ikväll blir det träning också, uppdaterar mer ikväll om hur det gick! Puss



Det här är sprutan.. Och jag är sprut rädd!


Elitserien

Ligger i min säng och har fört över en jäkla massa bilder från min gamla data till min nya, äälskar bilder! Fick inte över alla idag utan får fortsätta någon annan dag, ska snart börja stänga av datorn och läsa lite hehe.. Har kommit in i en as bra bok, menmen grattis till papsen och tyresö A.lag som kommit upp i elitserien nu! Kulkul!


veckans Planering

Mdag .
Tdag -
Äntligen få sätta in min p-stav , träning
Odag - Förhoppningsvis shopping med mamsen.
Tdag - Slapp dag kanske möta upp min gamal vän Isabelle
Fdag - Gym + grym kväll med brudarna
Ldag - I don't know
Sdag
- Tidig macht och sedan sötisarna.


Helt lovely!!!


Fortsättning på idre!

























(tjejerna ´+102,5 )








Har inte alls några roliga kort, mina kära vänner Isabella & Josefin har däremot det!





måndag

Hej på er, Johan sov här i natt så vi blev såklart försenade i morse. Fick springa på 5 minuter till nationella och jag hann precis, helt lök! Aja det gick ialla fall bra, jag tyckte inte att det var så svårt som alla sa innan. Aja hade engelska nationella och svenska sen slutade vi så Karin min solstråle földe med mig och fixade en grej. Eller ja det finns mongon här i världen, så vi får se hur det slutar. Är inte på värsta humöret just nu, så skriver kanske i kväll. Vi hörs Puss


Tack gumman för att du alltid ställer upp.


bebis här!

Nu kommer min bebis alldeles snaaart! Jag har nationella i morgon och kommer dö gånger 10, Pusss



Födelsedagsbarnen!


Grattis

Låt bajarna va glada, dom åkte ju trots allt ut ur allsvenskan! ;)

farsta med brudarna

Hej på er som fortfarande kikar in på min blogg! Kom precis hem från farsta där jag var med Emeline & Bengan, köpte en till present till Johan som fyller år idag och även en kavaj till mig själv. Dit resan var riktigt mongo haha alltid lika kul med mina tjejer! Men aja, nu sitter jag i sängen med massa musik och ska små städa lite, ikväll kommer pojkvännen hit och sover också myspys! Ses ikväll. Puss!


lovelove

Ligger i sängen helt jätte trött, Emeline drog för inte så jätte länge sen, vi satt och snacka om allt. Var riktigt länge sen! Aja i morgon (dag) ska jag och eme till farsta och kolla lite, sen kommer nog min fina pojkvän som fyller år idag till mig! Jag får skriva mer i morogn, Puss


Emeline & Jag!


Några få Bilder från idre ( orkar inte lägga in alla just nu)










Allt lite snabbt!

Bebis sov här i natt & vi "firar" 2 månader!
Bebis fyller år i morgon!
ÄR med Emeline och väntar på bengan & tjejerna.
Har kollat hockey med tjejerna
Ska sova tidigti ikväll!
Vi har precis spelat bowling & eme "krossa" mig


Fredag

Hej på er! Får inte in några bilder från idre till facebook, vet inte hur man gör, finns ingen "ladda upp knapp" aja någon får hjälpa mig sen. Tänkte lägga in några på bloggen ialla fall senare. Jag vaknade tidigt idag, har redan hunnit städa rummet och tagit mig ett bad, ska försöka hitta på någonting idag men vet inte riktigt vad ännu. Ikväll kommer ialla fall min bebis hit!! Åter kommer om en stund med bilder. Puss

Hemma efter en underbart lyckad resa!


Dag 3 idre

Hej på er! Gårdagen var riktigt tufft, denna dag har varit lika dan! Åkte först skidskolan som alla måste åka i någon timme, sedan friåk i 3-4 timmar och sen 7,5 km långskidors tävling. Vi har skit myyysigt faktist, och allt sånt. Våran stuga leder tävlingen än så länge, orkar inte riktgit skriva mer men vi ska snart till "Lehmann" stugan och basta,. Vi ses Puss

(skrev aslångt inlägg igår men raderades)

dag 1 idre

Ligger i sängen nu, alla killar har dragit till sina stugor. Det blev att alla kom hit ikväll, några har bastat och lite så, enda negativa var väl att Lasse & Melker är våra grannar, annars har dagen gått bra! Åkte längdskidor redan ikväll och det gick faktist bra, efter det blev det en massa sanning/konka i vår stuga hah. Allt är väl bra här, bara min hals som vill förstöra + lite minusgrader, ochsaknar jag min bebis helt sjukt vet inte vad det är med mig, kanske bara var för att några killar i klassen såg otrohet som "okej" som jag saknade honom ännu mer! Aja i morgon ska vi alla upp runt halv 8, ska äta frukost 8 och börja skidor 09.15. Vi hörs i morgon Godnatt!!

Nu sitter vi på tåget!

Vi kommer ha sjukt kul, vi hörs lite då & då!!


9 idrott mot idre!

Väskan är packad och i morgon drar världens skönaste klass till Idre och kommer hem på Torsdag kväll!



Nästa söndag fyller Johan också år! Vad ska man köpa till den skitungen? Ge mig förslag!


lördag

Hej på er, gårkvällen var jätte mysig faktist, Johan vakna upp här i morse och åkte runt 12 men kommer tillbax när han är klar. Vi åkte hela familjen till Maili och lånade lite skidgrejer, sedan åkte vi till öb och lite så för att fixa saker till i morgon och sen åkte vi och kollade på en ny bil, nu ska jag hoppa in i en dusch och sen packa klart för i morogn. Johan följer med och vinkar av mig i morogn också haha, lovely! Puss

fredag

Hej på er, skolan var rätt kul idag på något konstigt sätt. Den gick snabbt och så hade vi studs&fruset möte och alla i min grupp var neggo till allt men nu har vi entligen hittat en utklädnad och alla måste lyssna på mig. Håller på att ta fram lite saker till idre ska börja små packa, och om någon timme kommer Johan hit och sover, miss him. Aja somsagt åker på söndag riktigt kul! Puss



Sälen


Vilken idiot!


"Hej, vill du och en tjejkompis spotta ner och förnedra två kaxiga budar?? Ni får 3000kr"


031110

Ligger i min rena nybäddade säng helt slut, Åkte till Viktor innan visningen och hjälpte honom med sin facebook och msn eftersom han glömt lösen på båda, great. Aja drog till visningen hade många modeller men det vart endå stressigt, en tjej från claget var där också, hon kände igen mig och vi pratade lite en stund om allt möjligt faktist, Angelika stack och Vanessa kom, var rätt okej med folk eftersom det va första visningen för i år. Skulle på bio idag med Tessan med tror nog vi båda glömde bört det helt, vi får ta det när jag kommer hem!

Imorgon ska jag ialla fall till skolan som vanligt, hinna med massa små saker som inte behövs ta upp här, ska också träffa Johan som kom hem idag. Börja små packa inför Idre och lite sånna saker, nu är jag riktigt trött och ska snart försöka stänga av datorn. Vi hörs i morgon. Puss



Torsdag

Godagens, har varit en lungn dag i skolan har hunnit med en del, vid 10 åkte jag och mamsen till läkaren och kollade så min hals mådde bra, hade ett litet virus kvar så ska ta det lungt enda till Idre nu. Ska snart byta lakan på min säng och plocka unda lite sen iväg till lokalen för att kolla lite kläder, sedan åker jag hem och tar det lungt. Vi ses senare Puss


Haha wtf!


Marcus & min nya favoriter just nu.




Spikat!!!!


Gym

Åkte nyss med Mamma Pappa & Linus till Oscars nya gym, Oscar är en bra vän till pappa och han har precis öppnat ett gym här i Tyresö så vi åkte dit för att kolla lite och se hur det såg ut. Det var verkligen jätte mysigt och riktigt fräscht! Vi ska börja gymma hela familjen dära, (vi får se hur länge det håller) allt är helt nytt och riktigt fint, ska verkligen skita i Tyresö gym tills vi får våra kort i familjen. Springbanden och cyklarna har tv mm haha sjukt. Ska även sommarjobba där med Oscars syster om jag inte fixar sommajobbet hos Gopo.

(Haha lite roligt, han frågade hur många i familjen som skulle börja gymma där och mamma svarade 5 och både jag och pappa tänkte att varken Sandra eller Linus ska gymma, men mamma svarade "Johan ingår i vår familj nu" Haha. ) 


Onsdag

Dagen idag har varit rätt chill, som vanligt. Har snackat lite med Karin och sådär, känns skönt! När jag kom hem somnade jag direkt och vaknade nu, känner mig inte på humör för någontin just nu, vet inte vad det är men har känt så hela veckan. Ska nog ta mig en promenad snart måste plugga också har No prov i morogn. Vi hörs senare Puss



Jag & Karin


Nu är det min tur att le.


Tack för att du finns Johan,
och tack till alla mina fina vänner som känner lycka tillsammans med mig!



Vill så gärna..

Träna just nu! Blää hatar att vara sjuk eller skadad, börjar bli riktigt jävla less på det nu!!! Känns även som att min hals bara blir sämre och sämre, har match på lördag också som jag anser är viktig. Vi vann bara mot Vassunda med 1 boll sist och det var en riktigt kämpar match och jag vill verkligen inte missa den. JAg behöver även träna nu inför alla planer och så, jag vill vara frisk som alla andra!



måndag

Hej på er. Helt vanlig dag i skolan idag, gick igenom lite saker om idre och så. Ligger helt trött i min säng just nu med No boken, killen kommer snart men ska på träning sen runt halv 7.Men men hare så bra så hörs vi ikväll. Puss 



 Jag och Emil sökte lite insperation till studs och fruset då vi ska klä ut oss och vi hittade denna sjuka bild. Hahah


Endast 6 dagar kvar...

Till Idre!


Kort om helgen

Lördagen kom ju Ems och åt här, både hon och Johan sov här. Johan åkte och dömde tidigt på morgonen och Ems hade match, åkte och kollade på den stora matchen vi alla längtat efter men den gick åt heeelvete så det var inge kul alls, åkte sen och kollade på 97ornas semi som dom tyvärr förlorade,åt lunch med pappa åte till Nyboda och kollade på b-finalen som Danni och dom vann. Johan kom dit vi åkte hem till mig, han var kvar här till sent igår. Har ingen alls blogglust just nu, mycket att tänka på och allt sånt, mår inte toppen heller så ni får stå ut med några få inlägg tills jag mår bra igen.


...

orkar inte... du är det bästa jaag har

Älskar låten


Ems, systern jag aldrig fick

Ems kom hit och åt, alla i familjen har verkligen saknat den busungen och inte minst jag. Efter maten drog vi till Nyboda satt där ett tag eftersom det var förseningar och skit tyvärr förlorade dom igen, men det är sånt som händer, dom förtjänade att vinna. Planerna för ikväll är att sego kommer hit snart och vi har lite att välja på, får se vad som händer. Skulle träffa Malin också men deras andra match är runt 9 halv 10 så vi får se om jag träffar henne eller inte. Puss 


Gammal bild, men det var underbara tider!


minnen

Har varit och fixat klockan och så, har också fixat lite i rummet och bytt lakan. Kollade i en gammal låda so jag hade i mitt rum när jag var lite mindre och hittade massa roliga kort, tog kort på några också, tjejer vi måste verkligen samla ihop alla kort vi har och ha en kort-kväll, sjukt kul att se. Här kommer lit, Puss


Haha jag och min första "bästis" Jozzan gjorde denna i 5an.
Ronja+Jozzan Bestfriends 4-ever hahaha.


Jag och Angelica för några år sen på "vintergrönan"


Jag och Vanessa för många år sen på grönalund med våra coola tröjor, då vi var nästan hela tiden.



Min 13års present från Josefin & Melinda. Sötnosar!



Karin Anna & Madde i falun.


Haha mina kompisar grej. Känner ni igen några? ;)



Ett hjärta som jag fick av en kille i min klass som var kär i mig, har massa andra som han gjorde i träslöjden ocskå haha.

Bara några av alla saker jag hitta. Har 2 fulla lådor med sånt här.


Lördag

Godmorgon, vaknae precis as skönt att få sova ut! min familj väckte mig och tyckte att vi kunde bjuda våran alldeles egna Emo på mat idag så jag smsade precis henne och frågade, ska snart äta någotning och sedna åka ner till centrum för att fixa till en klocka jag köpte igår. Vi hörs säkert senare Puss


Mongo bild men jag älskar dig.


Godnatt lovers


0503 2010

Nu är jag ren och fräsch igen och håret fixade sig, men just nu  sitter jag  i sägen med smoothie och te.. Kunde inte bestömma mig för en hehe. Jaja ska snart smörja in kropp och ansikte med någon god kräm för att sedan förhoppningsvis somna tidigt ikväll. Imorogn ska jag nog åka och kolla några matcher på tjejerna beroende på vilka tider och så dom spelar sedan på kvällen som planerna ser ut nu så ska jag träffa en underbarkompis och sedan följa med henne på en liten fest, vi beöver prata om en del hon och jag! Vi hörs i morgon, puss.


Riktigt gammal bild på mig.


Fredag

Hej på er. Ingen uppdatering idag pågrund av att Johan kom hem och sova här igår/natt, saknade honom mer än väntat! Vi har bara legat och myst hela dagen, åt god mat spleade lite wii sedan åkte familjen ner till Nyboda och spelade lite bowling och sedan kolla på tjejerna som spelade match mot Skuru, blev tyvärr en förlust men får hoppas på att det är den enda! Johan gick nyss för han ska upp tidigt och dömma i morogn, så tänkte hoppa in i en behövlig dusch ni skulle dö om ni såg mitt fågelbo till hår nu, har aldrig haft större tovor haha. Aja blev ett inlägg till ikväll tror jag. Puss


Torsdag

Följer inte med tjejerna på bio idag pågrund av min halsfluss och feber. Eftersom jag fortfarande smittar.. Men istället kommer Johan hit efter 5 dagar i norrland, hoppas han inte blir smittad bara.  Ska snart äta och klä på mig har varit en sängdag idag så har endast morgonrocken på mig haha. Vi ses i kväll eller i morogn Puss


annas i morgon

Lycka till i morgon tjejer!
Jag vet att vi kan!


Godmorgon

Ligger nu i soffan äter frukost och kollar på Upp. Haha ja är barnvakt åt någon som inte är hemma, skitjobbigt verkligen. Ska snart hoppa in i ett varmt bad och värma mig. Vi hörs senare och ha en bra dag. Puss


Osminkad & nyvaken. Vilken skönhet....


Torsdag i morogn


Tjenare ligger i min säng, är lite pömsig faktist. Ska vara barnvakt i morgon en stund sen blir det bara tahandommigsjälvdag jätte skönt! Sen på kvällen kommer någon som jag saknat mycket hem,hit och sover över! Någon som kan gissa vem? Får igentligen inte träffa någon i morgon eftersom jag fortfarande smittar menmen. Vi hörs mer i morgon Puss   


Jag älskar denna skitunge.


Bara två månader kvar nu!








För varje minut som du är arg förlorar Du sextio sekunder av glädje...


And smile like you mean it.


3 mars 2010


Kom precis hem. Har varit på informationsmöte och den 23 slipper jag pillerna Skönt! Gick runt lite med Mamsen också och kolla runt, blev bara lite små saker som ansiktsmasker hårprylar mm. Nu tänkte jag fortsätta lata mig i sängen och sedan kanske sätta på en film. vi hörs Puss

Slumpad bild.

sweet






Nytt i sommar gaderoben?


anton blir blåst. wake up call!

http://nrj.se/?underpage=162.88418

Haha stackarn! Första högst upp


not funny

Blir ingen Annas cup för mig i helgen eller några träningar på 10 dagar, har halsfluss och måste ligga i min säng i två dagar innan jag kan träffa någon. Vaknade i natt av att jag knappt kunde andas och min hals var riktigt svullen så fick en akut tid i handen i morse. Hoppas bara dom har 10 dagarna går fort för sen är det Idre med klassen! Puss


Trion annas cup förra året


mot handen

Nu till doktorn. Wish med luck


Dröm sött .

Ska föröska sova nu.
Puss & Godnatt!


intressant..

Kollade nyss klart på en film vi köpte idag, bröllops fotografen och den var inte alls speciellt bra enligt mig, var rätt seg menmen, imorgon är det onsdag och jag har en del saker som ska göras, klockan är tidigt ställt och jag ska hinna med mycket. Ska försöka klämma in Tessan där någonstans också! Sen blir det bio på kvällen, någon som vill följa med oss så är det bara slå en pling.  Puss


om jag saknar.


As heta i know.


jag ska ha..



Denna underbara tatuering finns på min sysslings kropp.
ÅH I WANT THE SAME!


Myspys

Kom precis hem, åkte med Mamsen till jysk och handlade lite lakan och shit efter jag fikat med Nicole. Har även hunnit rensa mina lådor + städat rummet och allt sånt där. Har nu tänt lite ljus satt på mysig musik och ska snart hoppa in i ett bad med ansiktsmask och rubbet. Just miss my baby.. Puss




fullrulle

Godagens, har precis kommit hem från ishallen. Har åkt skridsor med en massa rolig folk och innan det storhandlade jag lite med mamma, nu ska jag dra mig mot centrum för att hälsa på en gammal kompis, lite fika och så. Har fortfarande lite feber men känner mig bättre idag faktist, skriver mer senare. Puss

 


godmorgon

Vaknade precis, tidigt för att vara jag + att jag och bebisen spelade spel mot varann till 2 halv 3 i natt. Ska upp och ta febern nu sedan få nått i magen. Puss


<3


ronjadamp

  

Hmmm... fick ronja damp och tog med mig syskonen ut.. hahaha
"ja jag vet jag har feber"


blää

Ligger i sängen med feber, inte kul.

måndag

Hej på er, ställde klockan i morse så har varit uppe ett tag. Har hunnit åkt till umo och förnyat p-pillerna + bestämt datum för p-staven, as skönt! Gick runt lite i centrum också men hittade inget kul, kanske ska fixa lite här hemma nu så mamsen blir glad. Vi hörs senare, Puss


RSS 2.0